Over Astein

pagina banner over astein

 

astein13

Astein Slijterij is al jarenlang een begrip in Asten, welke is gevestigd aan een van de oudste straten van Asten, de Hemel. Een team van enthousiaste collega’s staat 6 dagen in de week voor U klaar om U te voorzien van advies en ouderwetse service. Met een rijk aanbod van dranken is het onderscheidende vermogen vanaf de opening het assortiment geweest. Nadat de winkel in april 2012 is overgenomen door groothandel Multi Bier uit Asten is de slijterij zich meer gaan specialiseren in speciale bieren. Met een huidig assortiment van meer dan 400 soorten bier is Astein Slijterij de bierspecialist van de omgeving geworden. Met Multi Bier als leverancier kunt U vanaf heden (op aanvraag) voorzien worden van meer dan 2.000 bieren.

Daarnaast blijven ook het wijnassortiment en het assortiment whiskies een aandachtspunt. Wekelijks wordt het assortiment verbreed en kunnen we U verblijden met exclusieve en unieke producten.

Ook voor een uniek geschenk bent U bij Astein Slijterij aan het juiste adres. Elk geschenk wordt met zorg en creativiteit voor U gemaakt.

Wij zien U graag in onze winkel!